Politika e dorëzimit

 

Anije

Kostot e transportit për porosinë tuaj janë të pakthyeshme dhe bazohen në peshën e artikujve që porosisni dhe vendndodhjen tuaj. Data e dorëzimit për porosinë tuaj mund të ndryshojë për shkak të praktikave të transportit të transportuesit, vendndodhjes së dorëzimit, metodës së dorëzimit dhe sasisë së artikujve të porositur.

Taksat dhe tarifat shtesë

Tarifat shtesë të transportit mund të zbatohen në varësi të vendndodhjes tuaj dhe madhësisë së porosisë tuaj. Ju jeni përgjegjës për të gjitha taksat e zbatueshme për dorëzimin e porosisë tuaj, përfshirë taksën e shitjeve, taksën e vlerës së shtuar, detyrat e personalizuara dhe detyrat e akcizës. Nëse ka ndonjë dëmtim të artikujve që keni porositur gjatë dorëzimit, duhet të na kontaktoni brenda 5 ditëve nga marrja e porosisë tuaj.

 

* Kohët e dorëzimit janë atje si udhëzues dhe ne do të bëjmë çmos për të marrë porosinë tuaj me ju në ato kohë megjithatë, ndonjëherë mund të ketë gjëra që ne nuk mund t'i kontrollojmë të cilat mund të vonojnë këto kohë.

** Urdhërat e vendosura pas kohës së ndërprerjes dhe/ose në çdo festë publike të Emiratet e Bashkuara Arabe do të konsiderohen të vendosura në ditën e parë të punës të Emiratet e Bashkuara Arabe pas datës në të cilën u paraqit porosia

Emiratet e Bashkuara Arabe

Transporti Falas 1-2 ditë

SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

Vlera e porosisë 0-200 $ Kostoja e dorëzimit 5 $ deri 20 $ Dorëzimi në 3-5 dite

Vlera e porosisë kosto e dorëzimit Kohë
0-50$ 20$ 3-5 ditë pune
51-89$ 14$ 3-5 ditë pune
90-150$ 9$ 3-5 ditë pune
151-200$ 5$ 3-5 ditë pune
201-dhe lart i lirë 3-5 ditë pune

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

 Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

Vlera e porosisë kosto e dorëzimit Kohë
0-50$ 29$ 3-5 ditë pune
51-89$ 19$ 3-5 ditë pune
90-150$ 12$ 3-5 ditë pune
151-200$ 9$ 3-5 ditë pune
201-dhe lart i lirë 3-5 ditë pune

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

 Emiratet e Bashkuara Arabe / GCC / Pjesa tjetër e Dorëzimeve Botërore:

  • Ne dërgojmë në të gjithë botën, megjithëse për shkak të rregullave të fundit
  • Ne do t'ju dërgojmë një email sa më shpejt që artikulli juaj të jetë dërguar me një numër gjurmimi në mënyrë që të mund të gjurmoni porosinë tuaj përmes portalit të transportuesit tonë.
  • Ne përdorim Aramex për të gjitha dërgesat tona ndërkombëtare dhe të Emiratet e Bashkuara Arabe.
  • Të gjitha detyrat dhe taksat që ju mund të ngarkohen nuk janë në përgjegjësinë e Malakit Emiratet e Bashkuara Arabe.
  • Do tarifa tjetër shtesë siç është ndryshimi i adresës ose caktimi i porosisë së porosisë tuaj, do të ishte një kosto që do t'ju duhet të mbuloni.

Më shumë informacion:

  • Malakite Emiratet e Bashkuara Arabe nuk do të merret ose do të sigurojë ndonjë shërbim ose produkt për ndonjë prej vendeve të sanksioneve të OFAC (Zyra e Kontrollit të Aseteve të Huaja) në përputhje me Ligjin e Emiratet e Bashkuara Arabe.
  • I shumëfishtëtransaksione mund të rezultojë në postime të shumta në deklaratën mujore të mbajtësit të kartave.

Për ndonjë ndihmë ose informacion më shumë, ju lutem mos hezitoni të na telefononi+971503057901 +971555478962 ose me email në info@khanalwazeer.com, info@malachiteuae.com.