Politika e privatësisë

Porta e Pagesave:

 • Të gjitha detajet e kartave të kreditit/debitit dhe informacionet e identifikueshme personalisht nuk do të ruhen, shiten, ndahen, marrin me qira ose jepen me qira për palët e treta.
 • Politikat dhe termat dhe kushtet e malakitit mund të ndryshohen ose azhurnohen herë pas here për të përmbushur kërkesat dhe standardet. Prandaj klientët inkurajohen që shpesh të vizitojnë këto seksione në mënyrë që të azhurnohen në lidhje me ndryshimet në faqen e internetit. Modifikimet do të jenë efektive në ditën kur ato janë postuar.
 • Disa nga reklamat që shihni në Malachite janë zgjedhur dhe dorëzuar nga palë të treta, të tilla si rrjetet e reklamave, agjensitë e reklamave, reklamuesit dhe ofruesit e segmenteve të audiencës. Këto palë të treta mund të mbledhin informacione për ju dhe aktivitetet tuaja në internet, qoftë në Malachite ose në faqet e internetit të tjera, përmes cookies, fenerëve në internet dhe teknologjive të tjera në përpjekje për të kuptuar interesat tuaja dhe për t'ju dhënë reklama që janë përshtatur për interesat tuaja. Ju lutemi mbani mend se ne nuk kemi qasje, ose kontroll mbi, informacionet që këto palë të treta mund të mbledhin. Praktikat e informacionit të këtyre palëve të treta nuk janë të përfshira në këtë politikë të privatësisë.


Ne jemi të përkushtuar për të mbrojtur privatësinë tuaj në internet:

 • Ne kërkojmë lejen tuaj për të na lënë të mbajmë kontakte me ju përmes emailit.
 • Ne nuk i ndajmë informacionin tuaj personal nëse nuk e keni lejuar posaçërisht.
 • Aty ku lidhemi me faqet e internetit të tjera, këto faqe mund të mbledhin informacionin e tyre. Sitet e tilla nuk janë nën kontrollin tonë dhe nuk janë të mbuluara nga kjo deklaratë e intimitetit.

 

Si i mbledhim të dhënat tuaja:

 • Ne mbledhim informacionin tuaj kur;
 • Ju regjistroni detajet tuaja me ne ndërsa pyesni për ndonjë nga produktet tona.
 • Porositni nga katalogu ynë.
 • Vizitoni një nga dyqanet tona me pakicë.
 • Ju merrni pjesë në çdo ngjarje që mund të mbajmë.

 

Për cilat të dhëna mbledhim dhe për çfarë i përdorim?

 • Ne ruajmë vetëm informacionin që është i nevojshëm për ne që të mbajmë kontakte me ju për produktet, promovimet dhe aktivitetet tona. Kjo përfshin adresën tuaj të postës elektronike dhe numrin e telefonit nëse e keni siguruar atë.
 • Informacioni i dhënë nga format tona do të përdoret për të azhurnuar bazën e të dhënave tona të klientëve. Ky informacion është vetëm për përdorim të brendshëm të malakit dhe përdoret vetëm për qëllimin e komunikimit të klientit.
 • Nëse keni blerë ndonjë gjë nga ne, ne mund të mbajmë informacione për ato produkte që keni blerë në mënyrë që të ofroni shërbimin më të mirë dhe më personal për ju. Ky informacion mbahet i sigurt, dhe ju jeni të mirëpritur ta shihni atë në çdo kohë, megjithëse ne do të kërkojmë një njoftim të arsyeshëm.
 • Ne kontraktojmë softuer të palëve të treta për të ndihmuar në komunikimet e klientëve, megjithatë vetëm emrat dhe adresat e postës elektronike janë të ndara, të cilat përdoren vetëm me qëllim të përmbushjes së komunikimeve të klientëve.
 • Malachite nuk autorizon asnjë palë/organizatë të tretë që të përdorë informacionin tuaj për ndonjë qëllim tjetër përveç asaj të thënë më lart.

 

Të drejtat tuaja

Ju keni të drejtë të:

 • Kërkesë për të parë informacionin që ne kemi për ju.
 • Na tregoni të ndryshojmë ose azhurnoni informacionin tuaj nëse është i pasaktë ose ndryshon.
 • Na kërkoni të fshijmë informacionin që mbajmë për ju.
 • Ju gjithashtu mund të çabonoheni nga lista jonë e postave në çdo kohë.
 • Ne premtojmë që kur të na siguroni këtë informacion, ai do të përdoret vetëm nga Malachite. Ne nuk do të ndajmë, shesim, spam ose shkëmbejmë ndonjë informacion personalisht të identifikueshëm që ju na jepni ndonjë pale të tretë, përveç në rastin e emrave të fituesit dhe ndoshta periferive që mund të paraqiten në faqen e internetit.
 • Më në fund, ne e vlerësojmë që kur blini ose pyesni për ndonjë nga produktet tona, ju na besoni me informacionin tuaj, dhe ne e marrim atë përgjegjësi shumë seriozisht. Nëse keni ndonjë koment ose pyetje në lidhje me privatësinë tuaj, mos ngurroni të na kontaktoni nëinfo@malachiteuae.com
 • Kështu që ne mund të vazhdojmë t'ju ofrojmë oferta të shkëlqyera dhe informacione për promovimin, ne ju japim mundësinë të themi po për t'u kontaktuar nga Sand Dollar me email. Kjo është plotësisht zgjedhja juaj dhe ju mund të hiqni dorë nga kontakti i ardhshëm sa herë që dëshironi.
 • Nëse dëshironi që emri juaj të fshihet nga baza e të dhënave tona, ju lutemi dërgoni me emailInfo@malchiteuae.com duke kërkuar fshirje. Do të fshiheni nga baza e të dhënave tona brenda 24 orëve.

 

Të drejtat e autorit

 • Malakiti pohon të drejtat e autorit dhe të gjitha të drejtat e tjera intelektuale në këtë faqe interneti dhe kodin e përdorur për ta krijuar atë, përveç nëse përcaktohet ndryshe.
 • Malachite gjithashtu rezervon të drejtat e autorit dhe të gjitha të drejtat e tjera të pronësisë intelektuale në të gjitha dokumentet dhe imazhet e saj që shfaqen ose lidhen me këtë faqe në internet. Përdoruesit e kësaj faqe në internet mund të shkarkojnë një kopje të vetme të këtyre dokumenteve ose imazheve vetëm për përdorimin e tyre personal.
 • Të gjitha detajet e kartave të kreditit/debitit dhe informacionet e identifikueshme personalisht nuk do të ruhen, shiten, shpërndahen, marrin me qira ose jepen me qira për palët e treta.
 • Khan Al Wazeer Trading LLC nuk do të kalojë detaje të debitit/kartës së kreditit për palët e treta.
 • Han Al Wazeer Trading LLC ndërmarr hapa të duhur për të siguruar privatësinë dhe sigurinë e të dhënave, përfshirë përmes metodologjive të ndryshme të harduerit dhe softuerit. Sidoqoftë, (https://malachiteuae.com/) Nuk mund të garantojë sigurinë e çdo informacioni që shpaloset në internet.
 • Han Al Shejtak Trading Trading LLC nuk është përgjegjës për politikat e intimitetit të faqeve të internetit me të cilat lidh. Nëse ofroni ndonjë informacion për palët e tilla të treta rregulla të ndryshme në lidhje me mbledhjen dhe përdorimin e informacionit tuaj personal mund të zbatohen. Ju duhet të kontaktoni direkt këto njësi nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me përdorimin e tyre të informacionit që ata mbledhin.
 • Politikat dhe termat dhe kushtet e faqes në internet mund të ndryshohen ose azhurnohen herë pas here për të përmbushur kërkesat dhe standardet. Prandaj, klientët inkurajohen që shpesh të vizitojnë këto seksione për t'u azhurnuar në lidhje me ndryshimet në faqen e internetit. Modifikimet do të jenë efektive në ditën kur ato janë postuar.

 

NA KONTAKTONI