Termat dhe Kushtet:

KUSHTET

Kjo faqe ju tregon informacione në lidhje me ne, kushtet dhe kushtet ligjore (“Kushtet") sipas të cilit ne shesim ndonjë nga prodhimet (“Prodhime") listuar në këtë faqe interneti (“Siti") për ty.

Informacione rreth nesh

Ky Uebsajt zotërohet dhe operohet nga Khan Al Vazer trading LLC NJË kompani e regjistruar në Emiratet E Bashkuara Arabe me zyrën e saj të regjistruar në P. O. Box 88971, Dubai.UnitP. drabEmiratet  (“"ose “Ne."siç mund të jetë rasti.  Për qëllime Të Këtyre Kushteve & Kushteve, termat "Ne" dhe "Ne" i referohen kan al vazeer trading, Kur ju bleni Prodhime nga Faqja jonë në Internet, ju do të hyni në një kontratë ose me Kan al vezer tregti ose kompaninë e saj përkatëse në territorin tuaj të banimit.

Terma dhe kushte

Këto Kushte dhe Kushte aplikohen për përdorimin tuaj të Uebsajtit. Duke hyrë, shfletuar, duke përdorur apo regjistruar Në Faqen tonë Në Internet, ju konfirmoni se keni lexuar, kuptuar dhe rënë dakord me këto Kushte & Kushtet në tërësi. Ju lutem kontrolloni rregullisht këtë faqe për të përcaktuar nëse Kushtet Tona Janë përditësuar - çdo term i ri do të jetë automatikisht efektiv kur të botohen në Këtë Uebsajt.

Rezervojmë të drejtën për:

  • ndrysho Kushtet Dhe Kushtet Tona;
  • refuzo çdo përdorues në Faqen tonë Të Internetit;
  • përfundo llogaritë e përdoruesit;
  • ndrysho ose tërhiq (përkohësisht ose përgjithmonë) Këtë Uebsajt pa njoftim; ose
  • anuloni urdhërat e klientëve në diskrecionin tonë.

Regjistrimi

Ju mund të regjistroheni si një klient i Uebsajtit dhe si pjesë e procesit të regjistrimit ju duhet të zgjidhni një fjalëkalim i cili është në përputhje me politikën tonë të fjalëkalimit. Ju jeni vetëm përgjegjës për sigurinë e fjalëkalimit dhe llogarisë suaj. Bie dakord të na njoftosh menjëherë, nëse dyshon për ndonjë përdorim të paautorizuar të llogarisë suaj ose hyrje në fjalëkalimin tuaj. Do të magazinonim informacionin tënd për të bërë eksperiencën tënde më të mirë me markën tonë.

Pronësia intelektuale

Të gjitha drejtat e autorit, markat tregtare dhe të drejtat tjera të pronësisë intelektuale në të gjitha materiale, përmbajtja ose software të furnizohet si pjesë e faqes sonë të Internetit, duke përfshirë email ose në çdo formë tjetër të komunikimit me ju, është i mbrojtur nga e autorit ndërkombëtare dhe bazës së të dhënave të drejtën e ligjeve dhe do të mbetet në çdo kohë i është dhënë në Ne, ose, aty ku është relevante, tonë franchisors/licensuesit.

Ju lejohet ta përdorni këtë material vetëm si të autorizuar nga Ne ose franqizorët tanë. Ju nuk mund të nxirrni dhe/ose të përdorni të gjithë ose ndonjë pjesë Të Uebsajtit pa pëlqimin tonë të shkruar.

Emrat e markave dhe logos treguan në Uebsajtin tonë dhe të gjitha e-mailet lidhur me to zotërohen ose nga franqizorët/liçensorët tanë në territoret në të cilat operojmë.

Ne mund të japim funksionalitetin për të lejuar klientët të japin vlerësime Të Produkteve dhe shqyrtime (“Përmbajtja E Përdoruesit") në lidhje me Prodhimet. Nëse është kështu, klientët janë përgjegjës vetëm për Këtë Përmbajtje Përdoruesit, dhe ju urdhëroni që Çdo Përmbajtje Përdoruesi që keni postuar është e saktë dhe ju jeni i vetmi autor. Ne nuk shqyrtojmë domosdoshmërisht Përmbajtjen E Përdoruesit përpara postimit të tij dhe mund të mos pasqyrojë pikëpamjet apo opinionet tona. Ne kete menyre na cakton te gjitha te drejtat e prones intelektuale ne Cdo Permbajtje Përdoruesi qe poston ne Faqen E Internetit. Nuk kemi asnjë lloj garancie për saktësinë apo besueshmërinë e Një Përmbajtjeje Të Tillë Përdoruese. Rezervojmë ... e drejta për të hequr Përmbajtjen E Përdoruesit që sipas mendimit tonë të vetëm konsiderohet të jetë e pasaktë, ofenduese, e paligjshme apo ndryshe e papranueshme. Përmbajtja e përdoruesit që ofron shqyrtim negativ të Prodhimeve përgjithësisht do të gjykohet e pranueshme kur objektivi, jo ndryshe në shkelje Të Këtyre Kushteve & Kushteve dhe postuar nga një klient i verifikuar.

Kufizimi i përgjegjësisë

Ndërsa ne do të përdorim të arsyeshëm të përpjekjeve për të verifikuar saktësinë e ndonjë informacioni që vendosni në faqen tonë të Internetit, ne e kemi bërë asnjë garanci, qoftë të shprehur apo të nënkuptuar në lidhje me saktësinë e saj, ose në lidhje me çdo transaksion që mund të zhvillohet në ose nëpërmjet Internetit, në ynë dyqane apo me shërbimet e konsumatorëve (duke përfshirë por pa u kufizuar në garancitë e nënkuptuara të jo-shkelje, përputhshmërinë, sigurinë, saktësinë, kushtet e tërësisë, apo ndonjë garanci të nënkuptuar që dalin nga kurs që kanë të bëjnë ose përdorim apo tregti).

Megjithëse Faqja jonë në Internet ndjek nivele të larta Të Standarteve Të Sigurisë Së Informacionit, nuk bëjmë asnjë lloj garancie Që Uebsajti ynë të përmbushë kërkesat tuaja ose të mos ndërpritet, në kohë apo pa gabime, që difektet do të korrigjohen, ose që faqja apo serveri që e bën atë të disponueshëm janë pa viruse apo difekte ose përfaqëson funksionalitetin, saktësinë apo besueshmërinë e Plotë të Uebsajtit. Ne nuk do të kemi përgjegjësi as për ju as për ndonjë humbje, e as ndonjë material të ngarkuar. Faqe interneti.

Në shkallë të plotë të lejueshme sipas ligjit të aplikueshëm, ne deklarojmë çdo dhe të gjitha garancitë e çdo lloji, qoftë ekspres apo nënkuptohet, në lidhje me Prodhimet. Ne nuk do të jemi përgjegjës, në kontratë, tort (duke përfshirë, pa kufizim, neglizhencë), para-kontratë apo përfaqësime të tjera (përveç mashtrimeve apo neglizhencave) ose në lidhje me këto Kushte & Kushtet për:

  • çdo humbje ekonomike (duke përfshirë pa kufizim të të ardhurave, fitimeve, kontratave, biznesit apo parashikimeve të kursimeve); ose
  • humbje dashamirësie apo reputacion.
  • çdo humbje speciale ose indirekte

të vuajtura apo të shkaktuara nga ajo parti që del nga apo në lidhje me kushtet e çdo çështje sipas këtyre Kushteve &Kushteve.

Asgjë Në Këto Kushte Dhe Kushte Nuk do të përjashtojë ose do të kufizojë përgjegjësinë tonë për vdekje ose lëndime personale që rezultojnë nga neglizhenca jonë ose nga punonjësit tanë, agjentët apo punonjësit.

Të përgjithshme

 

E Gjithë Marrëveshja

Këto Kushte & Kushtet përcaktuan të gjithë marrëveshjen midis nesh dhe Nesh dhe supershkojnë çdo dhe të gjitha kushtet e mëparshme, kushtet, garancitë dhe/ose përfaqësimet deri në shkallën e plotë të lejuar nga ligji.

Ligj

Çdo çështje që del nga përdorimin tuaj të Internetit tonë do të qeveriset nga ligjet e zbatueshme në territorin në të cilën ju jeni të regjistruar për të përdorur faqen tonë të Internetit (duke supozuar kjo është një territor në të cilat ne operojmë) dhe do t'i nënshtrohen juridiksionit të gjykatave të atij territori.

Hiq dorë

Nëse shkelni Këto Kushte & Kushte dhe nuk ndërmarrim veprim të menjëhershëm, kjo nuk do të thotë se nuk Do të kemi të drejtë të kërkojmë të drejtat dhe ilaçet tona në një datë të mëvonshme.

Mbijetesa

Çdo kusht I këtyre Kushteve & Kushteve do të ndërtohet si aplikim më vete dhe mbijetesë edhe në qoftë se për ndonjë arsye një apo tjetër prej këtyre neneve mbahet të jetë i papërdorshëm apo i paforcueshëm në çdo rrethanë.