Politika e rimbursimit

Ne kemi një politikë të kthimit prej 15 ditësh, që do të thotë që keni 15 ditë pas marrjes së artikullit tuaj për të kërkuar një kthim.

Për t'u kualifikuar për një kthim, artikulli juaj duhet të jetë në të njëjtën gjendje që e keni marrë atë, të papërdorur ose të papërdorur, me etiketa, dhe në paketimin e tij origjinal. Ju gjithashtu keni nevojë për marrjen ose dëshminë e blerjes.

Për të filluar një kthim, mund të na kontaktoni në info@malachiteuae.com. Nëse kthimi juaj është pranuar, ne do t'ju dërgojmë një etiketë të anijeve të kthimit, si dhe udhëzime se si dhe ku të dërgoni paketën tuaj. Artikujt e kthyer tek ne pa kërkuar një kthim nuk do të pranohen.

Ju gjithmonë mund të na kontaktoni për çdo pyetje kthimi në info@malachiteuae.com.


Dëmtime dhe çështje
Ju lutemi kontrolloni porosinë tuaj pas pritjes dhe na kontaktoni menjëherë nëse artikulli është i dëmtuar, i dëmtuar ose nëse merrni artikullin e gabuar, në mënyrë që të mund ta vlerësojmë çështjen dhe ta bëjmë të drejtë.


Përjashtime / sende jo të kthyeshme
Disa lloje të artikujve nuk mund të kthehen, si mallra të prishura (të tilla si ushqimi, lule ose bimë), produkte me porosi (të tilla si urdhra të veçantë ose sende të personalizuara) dhe mallrat e kujdesit personal (të tilla si produktet e bukurisë). Ne gjithashtu nuk pranojmë kthimet për materiale të rrezikshme, lëngje të ndezshme ose gazra. Ju lutemi të kontaktoni nëse keni pyetje ose shqetësime në lidhje me artikullin tuaj specifik.

Për fat të keq, nuk mund të pranojmë kthimet në artikujt e shitjes ose kartat e dhuratave.


Shkëmbehem
Mënyra më e shpejtë për të siguruar që ju të merrni atë që dëshironi është të ktheni artikullin që keni, dhe sapo kthimi të pranohet, bëni një blerje të veçantë për artikullin e ri.


Rimbursim
Ne do t'ju njoftojmë sapo të kemi marrë dhe inspektuar kthimin tuaj, dhe t'ju njoftojmë nëse rimbursimi është miratuar apo jo. Nëse miratohet, do të ktheheni automatikisht në metodën tuaj origjinale të pagesës. Ju lutem mbani mend se mund të marrë disa kohë për bankën tuaj ose kompaninë e kartës së kreditit për të përpunuar dhe postoni rimbursimin gjithashtu.

<!-- .tb_button {padding:1px;cursor:pointer;border-right: 1px solid #8b8b8b;border-left: 1px solid #FFF;border-bottom: 1px solid #fff;}.tb_button.hover {borer:2px outset #def; background-color: #f8f8f8 !important;}.ws_toolbar {z-index:100000} .ws_toolbar .ws_tb_btn {cursor:pointer;border:1px solid #555;padding:3px} .tb_highlight{background-color:yellow} .tb_hide {visibility:hidden} .ws_toolbar img {padding:2px;margin:0px} -->