Camel fancy handbag | Malachite.uae.
Camel fancy handbag | Malachite.uae.
Camel fancy handbag | Malachite.uae.
Camel fancy handbag | Malachite.uae.
Camel fancy handbag | Malachite.uae.
Camel fancy handbag | Malachite.uae.
Camel fancy handbag | Malachite.uae.
Camel fancy handbag | Malachite.uae.

Çantë e zbukuruar deveje

Regular price $210.00 Sale price$125.00 Save $85.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Madhësi
Ngjyrë
Material
  • In stock, ready to ship
  • Inventory on the way

Çantë e zbukuruar deveje

Çantë e bukur për gruan, E Veshur me dizajn kristali dhe ndërveprimi , çantë dore e bukur për ta përdorur për raste ngjarje Dhe Formale.

I bërë nga metal i lartë i Përzierje Zinku ,i mbuluar me lëkurë nga brenda dheShëndritkristal nga jashtë .

Zinxhiri i çantës në dispozicion me çanta .

Emiratet e Bashkuara Arabe

malachiteuae.ae 

SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

Dorëzim falas për vlerën e porosisë më shumë se 100 $

Vend   Order më pak se 99 $
SHBA I lirë 14$ 3-5 ditë pune
Britani e Madhe I lirë 16 $ 3-5 ditë pune
Evropa (BE) I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Kanada I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Australi I lirë
Irlandë I lirë 18 $ 3-5 ditë pune

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

 Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

Dorëzimi falas për vlerën e porosisë më shumë se 200 $

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PSE NA ZGJODHET NE?

Klienti i kënaq

Në Malakite misioni më i pafuqishëm është i kënaqur klienti, sepse ne kemi zgjedhur për produktet tona materialet me cilësi më të lartë dhe të rrjedhë me klientin pas dorëzimit për të marrë kënaqësinë e tij.


Recently viewed