Jalabia, Fustan i Gjatë i mëndafshtë Greqi /Malakite.uae
Jalabia, Fustan i Gjatë i mëndafshtë Greqi /Malakite.uae
Jalabia, Fustan i Gjatë i mëndafshtë Greqi /Malakite.uae
Jalabia, Fustan i Gjatë i mëndafshtë Greqi /Malakite.uae
Jalabia, Fustan i Gjatë i mëndafshtë Greqi /Malakite.uae
Jalabia, Fustan i Gjatë i mëndafshtë Greqi /Malakite.uae
Jalabia, Fustan i Gjatë i mëndafshtë Greqi /Malakite.uae

Veshja e gjatë e mëndafshtë Greqia dizajnon Të Bardhë

Çmimi i rregullt $65.00
/
Taksa e përfshirë. Transporti detar llogaritur në arkë.

Jalabia , Veshje e Gjatë e mëndafshtë Greqia /E Bardhë

Veshje e gjatë me rrip në bel, me veshje të lirshme, stil arabik shumë i rehatshëm për shtëpi dhe plazh.

  • Nga mëndafshi Më i butë Peruvian.
  • Dritë dhe e rehatshme
  • Printohet projekti i greqisë
  • Modelet kanë masën M
  • Rrip në bel
  • Stili i qafës në Qafë
  • Pëlhura: 100% satin
  • Lavazhi 30°
  • Prodhuar në Dubai UAE
  • Nëse keni nevojë për madhësi Të Veçantë ju lutem lidheni me ne.

Miratim Transporti falas 1-2 ditë

Gcc  Transporti falas 1-3 ditë

SHBA - UK - Bashkimi Evropian - Kanada - Australi :

Anijeve të Lirë për çdo urdhër mbi 100 $ 3-5 ditë pune

Çdo porosi më poshtë se 100 $ ne do të ngarkojmë 10 $ 3-5 ditë pune

Shqipëria - Kosovë - Maqedonia e Veriut :

Anijeve të Lirë për çdo urdhër 1-3 ditë pune nëse kemi stokun në degë (Tiranë)

Transporti falas për çdo urdhër mbi 100 $ 5-7 ditë pune (anijet nga Dubai)

Çdo porosi më poshtë se 100 $ ne do të ngarkojmë 10 $ 5-7 ditë pune (anijet nga Dubai)

 Pjesa tjetër e botës llogaritet në faqen e arkës    

Pse na zgjodhe neve?

Klient i kënaqur

Në malakite misionin më impotent it'klienti kënaq, për këtë ne zgjodhëm për produktet tona materialet më të cilësisë së lartë dhe të rrjedhim me klientin pas lindjes për të marrë kënaqësinë e tij .

Moda malakite

Kjo histori jonë

Dëshmitë

Fustan mahnitës , rehat dhe stil ju rekomandoj për çdo grua's e dua modën

Riselda Sejdija

Kur gjuha e trupit flet më shumë se 1001 fjalë .. por nëse unë ju pyes për veshjen mund të gjeni fjalët për të përshkruar sa e bukur është?

Emri i autorit