R&V 12ml | Malachite.uae.
R&V 12ml | Malachite.uae.
R&V 12ml | Malachite.uae.
Regular price$39.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

madhësi
  • In stock, ready to ship
  • Inventory on the way
Parfumi i vajrave të trëndafilit dhe vaniljes
Nëse je i dashuruar me parfumin E pluhurit duhet të provosh parfumin E Naftës R&V
Parfumi i vajrave R&V është shumë i butë dhe shembull parfumi dhe shumë popullor
Shënime Të Larta :Shënime uji limon
Mesazhe Të Mesëm :Roza, sheqer.
Shënime Bazë :Vanilla Sinder, misk i bardhë.
Duke importuar informacionet :
100% parfum nafte pa ujë dhe alkool .
Kohë e gjatë 24-36 hrs
Mund të aplikosh në lëkurë me ose pa shtuar përbërësit shtesë.
një ose dy pika nafte do të jetë e mjaftueshme për të qëndruar për 24-36 hrs .
Mos e përdor në rroba, dru, bizhuteri , plastikë, lëkurë.
Mbaje larg syve dhe fëmijëve .

Emiratet e Bashkuara Arabe

malachiteuae.ae 

SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

Dorëzim falas për vlerën e porosisë më shumë se 100 $

Vend   Order më pak se 99 $
SHBA I lirë 14$ 3-5 ditë pune
Britani e Madhe I lirë 16 $ 3-5 ditë pune
Evropa (BE) I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Kanada I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Australi I lirë
Irlandë I lirë 18 $ 3-5 ditë pune

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

 Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

Dorëzimi falas për vlerën e porosisë më shumë se 200 $

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

PSE NA ZGJODHET NE?

Klienti i kënaq

Në Malakite misioni më i pafuqishëm është i kënaqur klienti, sepse ne kemi zgjedhur për produktet tona materialet me cilësi më të lartë dhe të rrjedhë me klientin pas dorëzimit për të marrë kënaqësinë e tij.


Recently viewed