luxurious oud oils
luxurious oud oils  | Malachite.uae.
Regular price$64.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

madhësi
  • In stock, ready to ship
  • Inventory on the way
Risi Saray vajra parfum
Nëse ju pëlqen të jetë mbretërore dhe luksoze ju duhet të provoni risi saray vaj parfum
Përzierje e mahnitshme midis kamboxhanit të zi Oud dhe Amber Artë dhe Musk Al Gazelle aromë.
Shënimet kryesore:  Kamboxhiane Oud  
Shënime të mesme: Amber
Shënimet bazë:Musk
Importimi i informacionit:
100% Parfum naftë pa ujë dhe alkool.
Gjatë zgjat 24-36 orë
Ju mund të aplikoni në lëkurë me ose pa shtuar ndonjë përbërës shtesë.
Një ose dy pikë vaj do të jetë e mjaftueshme për të qëndruar për 24-36 orë.
Mos e përdorni atë në rroba, dru, bizhuteri, plastike, lëkurë.
Mbajeni larg syve dhe fëmijëve.

Emiratet e Bashkuara Arabe

malachiteuae.ae 

SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

Dorëzim falas për vlerën e porosisë më shumë se 100 $

Vend   Order më pak se 99 $
SHBA I lirë 14$ 3-5 ditë pune
Britani e Madhe I lirë 16 $ 3-5 ditë pune
Evropa (BE) I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Kanada I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Australi I lirë
Irlandë I lirë 18 $ 3-5 ditë pune

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

 Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

Dorëzimi falas për vlerën e porosisë më shumë se 200 $

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ju gjithashtu mund të pëlqeni

PSE NA ZGJODHET NE?

Klienti i kënaq

Në Malakite misioni më i pafuqishëm është i kënaqur klienti, sepse ne kemi zgjedhur për produktet tona materialet me cilësi më të lartë dhe të rrjedhë me klientin pas dorëzimit për të marrë kënaqësinë e tij.


Recently viewed