Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML
Shishja e rozmarisë 18 ML

Shishja e rozmarisë 18 ML

Çmimi i rregullt $85.00
/
Taksa e përfshirë. Transporti detar llogaritur në arkë.

Vetem 21 artikuj në dispozicion!

Shishja e rozmarisë 18 ML

Shishe e zbukuruar me bakër të artë , dizajn Topi I Rrumbullakët me lule shumë ngjyra të dizenjuara në ngjyra të ndryshme , mund të mbushet me vaj parfumi dhe ta përdorë për të aplikuar në dorë, qafë dhe nën vesh.

1 madhësi në dispozicion 18 ML

4 Ngjyra në dispozicion Pink-Turquiz -Kuq -Bardhë

Shënim : kjo shishe është bosh pa asnjë përmbajtje brenda, mund të zgjedhësh parfumin e naftës nga koleksioni i vajit&parfumeve

Miratim Transporti falas 1-2 ditë

Gcc  Transporti falas 1-3 ditë

SHBA - UK - Bashkimi Evropian - Kanada - Australi :

Anijeve të Lirë për çdo urdhër mbi 100 $ 3-5 ditë pune

Çdo porosi më poshtë se 100 $ ne do të ngarkojmë 10 $ 3-5 ditë pune

Shqipëria - Kosovë - Maqedonia e Veriut :

Anijeve të Lirë për çdo urdhër 1-3 ditë pune nëse kemi stokun në degë (Tiranë)

Transporti falas për çdo urdhër mbi 100 $ 5-7 ditë pune (anijet nga Dubai)

Çdo porosi më poshtë se 100 $ ne do të ngarkojmë 10 $ 5-7 ditë pune (anijet nga Dubai)

 Pjesa tjetër e botës llogaritet në faqen e arkës    

Pse na zgjodhe neve?

Klient i kënaqur

Në malakite misionin më impotent it'klienti kënaq, për këtë ne zgjodhëm për produktet tona materialet më të cilësisë së lartë dhe të rrjedhim me klientin pas lindjes për të marrë kënaqësinë e tij .

Moda malakite

Kjo histori jonë

Dëshmitë

Fustan mahnitës , rehat dhe stil ju rekomandoj për çdo grua's e dua modën

Riselda Sejdija

Kur gjuha e trupit flet më shumë se 1001 fjalë .. por nëse unë ju pyes për veshjen mund të gjeni fjalët për të përshkruar sa e bukur është?

Emri i autorit