Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.
Shawl Arabisc Wool /Black | Malachite.uae.

Shall Arabisht Lesh /I Zi

Çmimi i rregullt $120.00
/
Taksa e përfshirë. Transporti detar llogaritur në arkë.

Vetem 5 artikuj në dispozicion!
Shall Arabisht Shall I Leshit /Keshmere I Zi Leshi i leshit
Shall i bërë me dorë nga Cashmere neutrale leshi me qëndisje dhe lesh nga kufiri
 • E bërë nga ...neutralCashmere lesh
 • butë dhe klasike
 • Arabishtqëndisja
 • madhësia 80*200 cm
 • Gëzof në kufi
 • Pëlhura: 100% Lesh
 • Vetëm larje drai
 • Prodhuar në Indi

Miratim Transporti falas 1-2 ditë

Gcc  Transporti falas 1-3 ditë

SHBA - UK - Bashkimi Evropian - Kanada - Australi :

Anijeve të Lirë për çdo urdhër mbi 100 $ 3-5 ditë pune

Çdo porosi më poshtë se 100 $ ne do të ngarkojmë 10 $ 3-5 ditë pune

Shqipëria - Kosovë - Maqedonia e Veriut :

Anijeve të Lirë për çdo urdhër 1-3 ditë pune nëse kemi stokun në degë (Tiranë)

Transporti falas për çdo urdhër mbi 100 $ 5-7 ditë pune (anijet nga Dubai)

Çdo porosi më poshtë se 100 $ ne do të ngarkojmë 10 $ 5-7 ditë pune (anijet nga Dubai)

 Pjesa tjetër e botës llogaritet në faqen e arkës    

Këtu Në Malakajt.Emiratet e bashkuara arabe, ne e kuptojmë plotësisht se në atë kohë, nuk mund të jenë arsye që ju mund të dëshironi të kthehet diçka që keni blerë me ne, kështu që ne jemi këtu për të bërë të sigurt që ne i ofrojmë një të shpejtë dhe të lehtë të kthehen/të këmbimit për ju.

Për të gjitha kthimet ose shkëmbimet, ju lutem na e dërgoni me e-mail numrin tuaj dhe na informoni se çfarë do të ktheheni dhe arsyeja për këtë. Mund të na dërgosh e-mail tek info@malachiteuae.com .

Kthe Elementët E Shitjes:

 • Të gjitha Sendet E Shitjes (që do të thonë se këto objekte të blera me një normë të zbritur nëse kjo do të jetë me një kod promovimi apo shitje online, kjo nuk përfshin herën e parë blerje zbritjesh) nuk mund të kthehen për një rimbursim, ata janë të përshtatshëm për tëexchangeose vetëm kredit.
 • Nëse dëshironi të ktheni një send shitjeje për kredi, ju duhet të përdorni një korrier lokal për të dorëzuar adresën e zyrës sonë ose një nga dyqanet tona.Kjo do të bëhet me koston tuaj, ne nuk do ta mbulojmë këtë tarifë dërgese.
 • Sapo sendi të kthehet dhe të ketë kaluar kontrollin e cilësisë sonë, ne do të vazhdojmë pastaj të shtojmë kredi në llogarinë tuaj për të cilën ju do të merrni një konfirmim email për të. Kjo kredi mund të shlyhet në dyqan ose për blerjet e ardhshme online.
 • Nëse dëshironi të ktheni një send shitjeje për një shkëmbim, do t'ju duhet të na thoni se çfarë do të dëshironi në vend të kësaj, ne do ta përgatisim atë dhe ai send do të duhet të mblidhet nga pozicioni i zyrës sonë dhe objekti që dëshironi të ktheni në të njëjtën kohë. Nëse ka ndonjë ndryshim çmimi, kjo do të duhet të paguhet pas mbledhjes nëpërmjet parave apo kartave.

Duke Kthyer Elementët Me Çmime Të Plota:

 • Rimbursimet e plota janë në dispozicion për të gjithë çmimi i plotë gjërat brenda 14 ditëve që marrin porosinë tuaj.
 • Nëse doni të ktheni sendet e juaja me çmim të plotë për rimbursime të plota, do t'ju duhet ta ktheni sendin në zyrën tonë ose në një nga dyqanet tona. Kjo do të bëhet me koston tuaj, ne nuk do ta mbulojmë këtë tarifë dërgese.
 • Nëse doni të shkëmbeni një send me çmim të plotë, duhet të na çoni me e-mail dhe të na thoni se çfarë do të doni në vend të kësaj. mund t'ju dërgojmë në një dërgesë, në të njëjtën kohë mund të jepni gjënë që doni të ktheni me shoferin tonë që do ta kthejë në zyrën tonë kryesore. Çdo ndryshim çmimi mund të paguhet pas dorëzimit me para ose kartë.

Kushtet dhe kushtet

 • Çdo send që kthehet në zyrën tonë kryesore pas 14 ditëve do t'i mohohet çdo formë rimbursimi apo depozitimi.
 • Çdo gjë që është kthyer duhet të jetë në gjendjen e tyre origjinale duke përfshirë etiketat dhe etiketat sanitare. Sapo Malakite UAE të marrë sendin tuaj të kthyer, ata do të kontrollohen para se të lëshohet një rimbursim.
 • Malahite UAE rezervat kanë të drejtë të mohojnë një rimbursim nëse sendet kthehen, të përdoren, të ndotura, të veshura apo të dëmtuara në ndonjë mënyrë apo të kenë ndonjë formë parfumesh apo aromë në pëlhurë dhe do të kthehen tek klienti me shpenzimet e tyre.
 • Të gjitha sendet kontrollohen me cilësi dhe kontrollohen para se të dërgohen tek një klient dhe kështu që çdo rrip i shkëputshëm, paketim stilistësh apo qese pluhuri etj duhet të përfshihet me kthimin tuaj.
 • Çdo veprimtari e tepruar lidhur me kthimin apo shkëmbimin e sendeve do të shqyrtohet nga Malahite UAE dhe mund të refuzohet në diskrecionin tonë.
 • Të gjitha rimbursimet do të përpunohen në të njëjtën ditë ne kemi miratuar sendin tuaj të kthyer dhe mund të marrë 10 ditë pune për të arritur llogarinë tuaj. Rimbursimi do të bëhet vetëm nëpërmjet mënyrës origjinale të pagesës.
 • Ne nuk i pranojmë rimbursimet me porosi doganore
 • Ne nuk do të rimbursojmë asnjë akuzë dorëzimi që ju mund të keni bërë me dorëzimin origjinal nëse ju bie poshtë aed 500 pragut pasi gjërat tuaja të jenë llogaritur

Duke u kthyerUrdhri Juaj Ndërkombëtar:

 • Një Fletë Kthimesh është dhënë me çdo urdhër që përmban udhëzime se si të ktheheni apo të shkëmbeni blerjen tuaj brenda 14 ditëve duke marrë sendin tuaj.
 • Kostoja e transportit të kthimit është në dëm të klientit dhe nuk është e rimbursueshme. Siç jemi në Dubai ju duhet të ktheni sendet përmes a shërbimi korrierpasi çdo send i kthyer i dërguar nga kompanitë postare lokale nuk do të arrijë adresën tonë (adresa e kthimeve është poshtë). Çdo send që nuk është marrë nga Malakite UAE nuk do të lëshohet një rimbursim. Ne rekomandojmë gjithashtu që klientët të kërkojnë prova postimi në kohën e postimit të sendeve të kthyera, pasi gjërat janë përgjegjësia juaj deri sa të merren nga ne.

Pyetje Të Tjera:

 • Nëse jeni dërguar me porosi të gabuar ose një element të gabuar, ju lutem na njoftoni menjëherë duke kontaktuar ekipin tonë Të Kujdesit Të Klientit tek info@malachiteuae.comdhe citimi i numrit të rendit dhe fajit apo elementit të pasaktë. Ne do të dërgojmë sendin e saktë me marrjen e provave që ju jeni dërguar në një send të gabuar apo të gabuar.
 • Klientët mund t'i anullojnë. shërbimet brenda 1-2 orëve; rimbursimet do të kthehen në zgjidhjen e pagesës së përdorur fillimisht nga klienti. Ju lutem lejoni deri 45 ditë që transferimi i rimbursimit të përfundojë.
 • Nëse keni ndonjë kërkesë tjetër ju lutem mos hezitoni të na kontaktoni në +971503507901 ose Info@malachiteuae.com ku do të jemi më se të lumtur t'ju ndihmojmë.

Kthen / Kreu I Adresës:

Kanal vazer tregton LLC
Malakite UAE
Zyra 6127
Khan mourjan - uafi qendra tregtare
umm hurair 2
Dubai
UAE

Pse na zgjodhe neve?

Klient i kënaqur

Në malakite misionin më impotent it'klienti kënaq, për këtë ne zgjodhëm për produktet tona materialet më të cilësisë së lartë dhe të rrjedhim me klientin pas lindjes për të marrë kënaqësinë e tij .