E Butë Misk
E Butë Misk
E Butë Misk

E Butë Misk

Çmimi i rregullt $50.00
/
Taksa e përfshirë. Transporti detar llogaritur në arkë.

Vetem 20 artikuj në dispozicion!
Parfum I butë Vaji Misk
Nëse E doni aromën E Parfumit, duhet të provoni parfumin E Butë Misk.
Përzierja e mahnitshme midis 50% misk të bardhë dhe 25% Damask u rrit me 25% Vanilje.
Parfum I butë I Vajrave Misk shumë i butë dhe parfum shumë popullor
Shënime Të Larta :Misk
Mesazhe Të Mesëm :Rouz
Shënime Bazë :Vanilje
Duke importuar informacionet :
100% parfum nafte pa ujë dhe alkool .
Kohë e gjatë 24-36 hrs
Mund të aplikosh në lëkurë me ose pa shtuar përbërësit shtesë.
një ose dy pika nafte do të jetë e mjaftueshme për të qëndruar për 24-36 hrs .
Mos e përdor në rroba, dru, bizhuteri , plastikë, lëkurë.
Mbaje larg syve dhe fëmijëve .
 

Miratim Transporti falas 1-2 ditë

Gcc  Transporti falas 1-3 ditë

SHBA - UK - Bashkimi Evropian - Kanada - Australi :

Anijeve të Lirë për çdo urdhër mbi 100 $ 3-5 ditë pune

Çdo porosi më poshtë se 100 $ ne do të ngarkojmë 10 $ 3-5 ditë pune

Shqipëria - Kosovë - Maqedonia e Veriut :

Anijeve të Lirë për çdo urdhër 1-3 ditë pune nëse kemi stokun në degë (Tiranë)

Transporti falas për çdo urdhër mbi 100 $ 5-7 ditë pune (anijet nga Dubai)

Çdo porosi më poshtë se 100 $ ne do të ngarkojmë 10 $ 5-7 ditë pune (anijet nga Dubai)

 Pjesa tjetër e botës llogaritet në faqen e arkës    

Pse na zgjodhe neve?

Klient i kënaqur

Në malakite misionin më impotent it'klienti kënaq, për këtë ne zgjodhëm për produktet tona materialet më të cilësisë së lartë dhe të rrjedhim me klientin pas lindjes për të marrë kënaqësinë e tij .

Moda malakite

Kjo histori jonë

Dëshmitë

Fustan mahnitës , rehat dhe stil ju rekomandoj për çdo grua's e dua modën

Riselda Sejdija

Kur gjuha e trupit flet më shumë se 1001 fjalë .. por nëse unë ju pyes për veshjen mund të gjeni fjalët për të përshkruar sa e bukur është?

Emri i autorit