Tobacco oil perfume 12ml
Tobacco oil perfume 12ml
Tobacco oil perfume 12ml

Tobacco oil perfume 12ml

Regular price$55.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

Size
  • In stock, ready to ship
  • Inventory on the way
Tobacco oils perfume 

If you like to be royal and luxury you have to try Tobacco oil perfume 

Top Notes : Tobacco leaf, Spicy notes
Middle Notes : Vanilla, Tonka bean Tobacco, Blossom cacao.
Base Notes : Dried fruits, woody notes
Importing information :
100% oil perfume without water and alcohol .
Long lasting 24-36 hrs 
You can apply on skin with or without adding any additional ingredients.
one or two drop of oil it will be enough to stay for 24-36 hrs .

Emiratet e Bashkuara Arabe

malachiteuae.ae 

SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

Dorëzim falas për vlerën e porosisë më shumë se 100 $

Vend   Order më pak se 99 $
SHBA I lirë 14$ 3-5 ditë pune
Britani e Madhe I lirë 16 $ 3-5 ditë pune
Evropa (BE) I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Kanada I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Australi I lirë
Irlandë I lirë 18 $ 3-5 ditë pune

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

 Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

Dorëzimi falas për vlerën e porosisë më shumë se 200 $

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PSE NA ZGJODHET NE?

Klienti i kënaq

Në Malakite misioni më i pafuqishëm është i kënaqur klienti, sepse ne kemi zgjedhur për produktet tona materialet me cilësi më të lartë dhe të rrjedhë me klientin pas dorëzimit për të marrë kënaqësinë e tij.


Recently viewed