Rreth nesh

Kuptimi i Malakit:

Malakiti i cili është guri i bukur me ngjyrë të gjelbër të pasur që rrjedh energjik në linjat e qarqeve, Linjat e Linjave Stooteni dhe Mirësevini Kush duke parë për këtë gur të bukur
Për këtë ne zgjodhëm këtë gur të jetë marka jonë sepse ka efekt të mahnitshëm te njerëzit me emrin ngjyra dhe magnetik.

Themeluesi i Malakit:

Malakiti u krijua në vitin 2016 Dubai-UAE nga CEO Mr.Mohamed Sabbagh

Në Malakit ne jemi dizajn dhe prodhues të gjitha llojet e veshjeve të gruas dhe aksesorët e modës.

Ne jemi duke prodhuar dhe hartuar një stil modern shumë unik me prekje orientale me cilësi të lartë, ne po zgjedhim pëlhurën më të lartë dhe të butë për t'ju dhënë një fustan të konformueshëm dhe çdo ditë përdorni veshjet.

Degët tona në Emiratet e Bashkuara Arabe nga (Khan Al Wazeer Trading) Franchise Agent:

1 -Dubai -wafi Mall - Khan Mourjan Souk - Dyqani Nr. 6120

Koha e punës: 10:00 AM -10:00 pasdite Gjatë gjithë javës

Kjo degë ka vetëm një pjesë të Koleksionit të Malakit (rrobave)

4 -Dubai -Jumeirah 3- Souk Madinat Jumeirah -Dyqani Nr 92

Koha e punës: 10:00 AM -11:00 PM Gjatë gjithë javës

Kjo degë ka vetëm një pjesë të mbledhjes së malakit (rroba, vajra, çanta dore)

3-Dubai-Jumeirah Palm- Atlantis Hotel- Souk Avenue- Dyqani Nr 06-07-10-05

 Koha e punës: 10:00 AM -12: 00 pasdite gjatë gjithë javës

Kjo degë ka vetëm një pjesë të mbledhjes së malakit (rroba, vajra, çanta dore)

Degët tona në Emiratet e Bashkuara Arabe si malakit         

1-Dubai- Porta Detare, Dubai Marina Moon Tower, Dyqani Nr 06B1

 Koha e punës: 12:00 AM -11:00 PM Gjatë gjithë javës

Uebfaqja intranacionale që shërben për të gjithë botën: www.malachiteuae.com

Uebfaqja lokale që shërben vetëm për Emiratet e Bashkuara Arabe: www.malachiteuae.ae