Dorëzimi dhe Transporti

UAE anijeve të lirë 1-2 ditë

GCC anijeve të lirë 1-3 ditë

USA - UK - Bashkimi Evropian - Canada - Australia:

Transport falas për porosi mbi 50 $ 3-5 ditë pune


Albania - Kosovë - North Maqedoni:
Transport falas për porosi mbi 50 $ 3-7 ditë pune


Pjesa tjetër e botës llogarit në faqen e blerjes