Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij
Çantë e syve të këqij

Çantë e syve të këqij

Çmim i rregullt $110.00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve$59.00 Ruaj $51.00
/
Taksa e përfshirë. Transportim llogaritur në arkë.

Ngjyrë
Madhësi
Material
  • Stok i ulët - 5 Artikujt e mbetur
  • Inventari në rrugë

Çantë e zbukuruar me dollar

Çantë e zbukuruar për gruan, e veshur me shkëlqim akrilik dhe ndërveprues, çantë të zbukuruar të bukur për ta përdorur atë për festa ngjarje dhe raste zyrtare.

Prodhuar nga akrilik me cilësi të lartë, të mbuluar me pëlhurë nga brenda.

Zinxhiri i varur në dispozicion me çantë.

Emiratet e Bashkuara Arabe

malachiteuae.ae 

SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

Dorëzim falas për vlerën e porosisë më shumë se 100 $

Vend   Order më pak se 99 $
SHBA I lirë 14$ 3-5 ditë pune
Britani e Madhe I lirë 16 $ 3-5 ditë pune
Evropa (BE) I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Kanada I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Australi I lirë
Irlandë I lirë 18 $ 3-5 ditë pune

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

 Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

Dorëzimi falas për vlerën e porosisë më shumë se 200 $

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PSE NA ZGJODHET NE?

Klienti i kënaq

Në Malakite misioni më i pafuqishëm është i kënaqur klienti, sepse ne kemi zgjedhur për produktet tona materialet me cilësi më të lartë dhe të rrjedhë me klientin pas dorëzimit për të marrë kënaqësinë e tij.


Shikuar së fundmi