Oud Isfahan 12ml | Malachite.uae.
Oud Isfahan 12ml | Malachite.uae.
Oud Isfahan 12ml | Malachite.uae.
Oud Isfahan
Regular price$55.00
/
Tax included. Shipping calculated at checkout.

madhësi
 • In stock, ready to ship
 • Inventory on the way
Parfumi i vajit Oud Isfahan
  Nëse je i dashuruar me arabishten ,aromë të fortë, duhet të provosh parfumin E naftës Isfahan.
  Është përzierje e mahnitshme midis Oudit dhe paçulit. të jep një erë të mirë mbretërore të rrish me shokun tënd gjithë ditën.
  Shënime Të Larta :labdanum
  Mesazhe Të Mesëm : Paçuli.
  Shënime Bazë : dru sandali, roza, Oud.
  Duke importuar informacionet :
  100% parfum nafte pa ujë dhe alkool .
  Kohë e gjatë 24-36 hrs
  Mund të aplikosh në lëkurë me ose pa shtuar përbërësit shtesë.
  një ose dy pika nafte do të jetë e mjaftueshme për të qëndruar për 24-36 hrs .
  Mos e përdor në rroba, dru, bizhuteri , plastikë, lëkurë.
  Mbaje larg syve dhe fëmijëve .

  Emiratet e Bashkuara Arabe

  malachiteuae.ae 

  SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

  Dorëzim falas për vlerën e porosisë më shumë se 100 $

  Vend   Order më pak se 99 $
  SHBA I lirë 14$ 3-5 ditë pune
  Britani e Madhe I lirë 16 $ 3-5 ditë pune
  Evropa (BE) I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
  Kanada I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
  Australi I lirë
  Irlandë I lirë 18 $ 3-5 ditë pune

  Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

   Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

  Dorëzimi falas për vlerën e porosisë më shumë se 200 $

  Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Ju gjithashtu mund të pëlqeni

  PSE NA ZGJODHET NE?

  Klienti i kënaq

  Në Malakite misioni më i pafuqishëm është i kënaqur klienti, sepse ne kemi zgjedhur për produktet tona materialet me cilësi më të lartë dhe të rrjedhë me klientin pas dorëzimit për të marrë kënaqësinë e tij.


  Recently viewed