Vajra shafran oud 12ml
Oud Isfahan 12ml | MALACHITE.UAE.
Oud Isfahan 12ml | MALACHITE.UAE.

Vajra shafran oud 12ml

Çmimi i rregullt $75.00 Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve $55.00 Ruaj 27%
/
Taksa e përfshirë. Transporti detar llogaritur në arkë.

Vetem 20 artikuj në dispozicion!
Vajrat e shafranit oud parfum 12ml
  Nëse jeni i dashuruar me aromë arabe, të fortë dhe të ëmbël, duhet të provoni parfumin e vajit të shafranit oud
  Përzierja e mahnitshme midis oud dhe trëndafilit ju jep shumë erë të keqe të qëndroni në shokun tuaj për gjithë ditën
  Shënime kryesore:Shafran
  Shënime të mesme:U ngrit, oud
  Shënime bazë:Vanilje, praline
  Importimi i informacionit:
  100% parfum vaji pa ujë dhe alkool.
  Që zgjat shumë 24-36 orë
  Ju mund të aplikoni në lëkurë me ose pa shtuar ndonjë përbërës shtesë.
  Një ose dy pika vaji do të jetë e mjaftueshme për të qëndruar për 24-36 orë.

  Emiratet e Bashkuara Arabe

  Transporti Falas 1-2 ditë

  SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

  Vlera e porosisë 0-200 $ Kostoja e dorëzimit 5 $ deri 20 $ Dorëzimi në 3-5 dite

  Vlera e porosisë kosto e dorëzimit Kohë
  0-50$ 20$ 3-5 ditë pune
  51-89$ 14$ 3-5 ditë pune
  90-150$ 9$ 3-5 ditë pune
  151-200$ 5$ 3-5 ditë pune
  201-dhe lart i lirë 3-5 ditë pune

  Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

   Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

  Vlera e porosisë kosto e dorëzimit Kohë
  0-50$ 29$ 3-5 ditë pune
  51-89$ 19$ 3-5 ditë pune
  90-150$ 12$ 3-5 ditë pune
  151-200$ 9$ 3-5 ditë pune
  201-dhe lart i lirë 3-5 ditë pune

  Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

  Këtu në Malachite, ne e kuptojmë plotësisht se nganjëherë, mund të ketë arsye që ju mund të dëshironi të ktheni diçka që keni blerë me ne, kështu që ne jemi këtu për t'u siguruar që të ofrojmë një kthim/shkëmbim të shpejtë dhe të lehtë për ju.

  Për të gjitha kthimet ose shkëmbimet, ju lutemi na dërgoni me email numrin tuaj të porosisë dhe na informoni për atë që do të ktheheni dhe arsyen për këtë. Ju mund të na dërgoni me email në info@malachiteuae.com.

  Artikujt e Shitjes së Kthimit:

  • Të gjitha artikujt e shitjes (domethënë ato artikuj të blerë me një normë të zbritur qoftë kjo me një kod promovimi ose shitje në internet, kjo nuk përfshin zbritje të blerjes për herë të parë) nuk mund të kthehen për një rimbursim, ata kanë të drejtë për tëkëmbimose vetëm kredi.
  • Nëse dëshironi të ktheni një artikull shitje për kredi, do t'ju duhet të përdorni një korrier lokal për të dërguar përsëri në adresën tonë të zyrës ose një nga dyqanet tona.Kjo do të bëhet me koston tuaj, ne nuk do ta mbulojmë këtë tarifë të dorëzimit.
  • Pasi artikulli të merret përsëri dhe të ketë kaluar kontrollin tonë të cilësisë, ne do të vazhdojmë të shtojmë kredi në llogarinë tuaj për të cilën do të merrni një konfirmim me email. Kjo kredi mund të riblerohet në dyqan ose për blerjet e ardhshme në internet.
  • Nëse dëshironi të ktheni një artikull shitje për një shkëmbim, do t'ju duhet të na tregoni artikullin që dëshironi, ne do ta përgatisim atë dhe ai artikull do të duhet të mblidhet nga vendndodhja jonë e zyrës dhe sendi që dëshironi për t'u kthyer i dhënë në të njëjtën kohë. Nëse ka ndonjë ndryshim të çmimeve, kjo do të duhet të paguhet pas mbledhjes përmes parave të gatshme ose kartës.

  Kthimi i artikujve me çmim të plotë:

  • Rimbursimet e plota janë në dispozicion për të gjithë me çmim të plotë Artikujt brenda 14 ditëve nga marrja e porosisë tuaj.
  • Nëse dëshironi të ktheni artikullin tuaj me çmim të plotë për një rimbursim të plotë, do t'ju duhet ta dërgoni artikullin përsëri në zyrën tonë qendrore ose në një nga dyqanet tona. Kjo do të bëhet me koston tuaj, ne nuk do ta mbulojmë këtë tarifë të dorëzimit.
  • Nëse dëshironi të shkëmbeni një artikull me çmim të plotë, do t'ju duhet të na dërgoni me email dhe të na tregoni se çfarë do të dëshironit në vend të kësaj dhe ne mund ta dorëzojmë këtë në një dorëzim, në të njëjtën kohë mund të jepni artikullin që dëshironi Kthehuni me shoferin tonë i cili do ta kthejë atë përsëri në zyrën tonë. Do ndryshim i çmimeve mund të paguhet pas dorëzimit me para ose kartë.

  Termat dhe Kushtet

  • Anydo send i kthyer në zyrën tonë qendrore pas 14 ditëve do t'i refuzohet çdo formë e rimbursimit ose kredisë së dyqanit.
  • Anydo artikull që po kthehet duhet të jetë në gjendjen e tyre origjinale, përfshirë etiketat dhe etiketat sanitare. Pasi Malakiti Emiratet e Bashkuara Arabe të ketë marrë artikullin tuaj të kthyer, ato do të inspektohen para se të lëshohet një rimbursim.
  • MashkullAlachite Emiratet e Bashkuara Arabe Rezervon të drejtën të mohojë një rimbursim nëse artikujt kthehen të përdorura, të ndotura, të veshura ose të dëmtuara në çfarëdo mënyre ose të kenë ndonjë formë parfumesh ose aromash në pëlhurë dhe do t'i dërgohen klientit me shpenzimet e tyre.
  • Të gjitha artikujt janë të kontrolluar nga cilësia dhe kontrolluar para se të dërgohen te një klient dhe kështu që çdo rrip i shkëputshëm, paketimi i projektuesit ose çanta pluhuri etj duhet të përfshihet me kthimin tuaj.
  • Çdo aktivitet i tepërt në lidhje me kthimin ose shkëmbimin e artikujve do të rishikohet nga MashkullAlachite Emiratet e Bashkuara Arabe dhe mund të refuzohet sipas gjykimit tonë.
  • Të gjitha rimbursimet do të përpunohen në të njëjtën ditë që kemi aprovuar artikullin tuaj të kthyer dhe mund të duhen 10 ditë pune për të arritur në llogarinë tuaj. Rimbursimi do të bëhet vetëm përmes mënyrës origjinale të pagesës.
  • Ne nuk pranojmë rimbursime në porositë e personalizimit
  • Ne nuk do të rimbursojmë asnjë tarifë të dorëzimit që mund të keni bërë me dorëzimin origjinal nëse bini poshtë pragut AED 500 pasi të llogariten artikujt tuaj të kthimit

  KthimPorosia juaj ndërkombëtare:

  • Një fletë kthimi sigurohet me secilën porosi që përmban udhëzime se si të ktheheni ose shkëmbeni blerjen tuaj brenda 14 ditëve nga marrja e sendit tuaj.
  • Kostoja e transportit të kthimit është me shpenzimet e klientit dhe është e pakthyeshme. Ndërsa jemi me qendër në Dubai, ju duhet të ktheni artikujt përmes një shërbimi ndërlidhës, pasi çdo artikull i kthyer i dërguar nga kompanitë postare lokale nuk do të arrijë adresën tonë (adresa e kthimit është më poshtë). Anydo send që nuk merret nga Malakiti Emiratet e Bashkuara Arabe nuk do të lëshohet një rimbursim. Ne gjithashtu rekomandojmë që klientët të kërkojnë prova të postës në kohën e postimit të artikujve të kthyer pasi artikujt janë përgjegjësia juaj derisa të merren nga ne.

  Pyetje të tjera:

  • Nëse ju është dërguar porosia e gabuar ose një artikull i gabuar, ju lutemi na njoftoni menjëherë duke kontaktuar ekipin tonë të kujdesit ndaj klientit në info@malachiteuae.comdhe duke cituar numrin e porosisë dhe fajin ose artikullin e pasaktë. Ne do t'ju dërgojmë artikullin e saktë pas marrjes së provës se ju është dërguar një artikull i gabuar ose i gabuar.
  • Konsumatorët mund të anulojnë të tyre Shërbime të Rendit/Kërkuar Brenda 1-2 orëve; Rimbursimet do të kthehen në zgjidhjen e pagesës të përdorur fillimisht nga klienti. Ju lutemi lejoni që deri në 45 ditë që të përfundojë transferimi i rimbursimit.
  • Nëse keni ndonjë kërkesë tjetër, mos hezitoni të na kontaktoni +971503507901 ose info@malachiteuae.com ku do të jemi më shumë se të lumtur t'ju ndihmojmë.

  Kthimi/Adresa e Zyrës Qendrore:

  Khanal Wazeer Trading LLC
  Malakite Emiratet e Bashkuara Arabe
  Zyra 6127
  Khan Mourjan - Wafi Mall
  Umm Hurair 2
  Dubai
  Emiratet e Bashkuara Arabe

  Pse na zgjodhe neve?

  Klient i kënaqur

  Në malakite misionin më impotent it'klienti kënaq, për këtë ne zgjodhëm për produktet tona materialet më të cilësisë së lartë dhe të rrjedhim me klientin pas lindjes për të marrë kënaqësinë e tij .