Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur
Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur

Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur

Çmim i rregullt$110.00
/
Taksa e përfshirë. Transportim llogaritur në arkë.

Madhësi
Ngjyrë
Material
  • Stok i ulët - 1 Artikulli i mbetur
  • Inventari në rrugë

Këmishë pambuku me mëngë të gjata me të qëndisur

Këmishë me dritë pambuku mëngë të gjata me qëndisje shumëngjyrëshe orientale të mëndafshta, butona të artë të dizajnit të hollë, shumë të rehatshëm dhe të lehtë.

  • Bërë nga 70%pambuku 30%mëndafshi.
  • Modelet kanë veshur madhësinë S.
  • Qëndisje me ngjyra orientale
  • Larja e makinës 30 °
  • Bërë në Dubai Emiratet e Bashkuara Arabe.
  • Nëse keni nevojë për madhësi të veçantë të personalizimit, ju lutemi lidheni me ne

Emiratet e Bashkuara Arabe

malachiteuae.ae 

SHBA-uk-Europe-Kanada-Irlandë-Australi

Dorëzim falas për vlerën e porosisë më shumë se 100 $

Vend   Order më pak se 99 $
SHBA I lirë 14$ 3-5 ditë pune
Britani e Madhe I lirë 16 $ 3-5 ditë pune
Evropa (BE) I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Kanada I lirë 18 $ 3-5 ditë pune
Australi I lirë
Irlandë I lirë 18 $ 3-5 ditë pune

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

 Pjesa tjetër e botës Llogaritni në faqen e arkëtimit

Dorëzimi falas për vlerën e porosisë më shumë se 200 $

Do të ketë ngarkesë shtesë për parfumet dhe vajrat sepse konsiderohet si një produkt i rrezikshëm në transportin e ajrit.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

PSE NA ZGJODHET NE?

Klienti i kënaq

Në Malakite misioni më i pafuqishëm është i kënaqur klienti, sepse ne kemi zgjedhur për produktet tona materialet me cilësi më të lartë dhe të rrjedhë me klientin pas dorëzimit për të marrë kënaqësinë e tij.


Shikuar së fundmi